Krajina

Krajina

Anotace: ...(není krajina jako krajina)

Mé oči upnuly se v okolní krajinu
Přes hory lásky, údolí stínů
Bez líbezné krajiny zažíval bych muka
Jen při té představě srdce mi puká

Jak velké štěstí já nyní mám
Konečky prstů se jí dotýkám

Pod mými doteky krajina náhle se mění
Strach a stud upadá do zapomnění
V návalech slasti pohoří se zvedá
červánky ve tvářích, již není bledá

V mlhách podzimních
Ztichl i vlaštovek křídel šum
V šerech večerních
Srdce nám buší – bum bum bum

Toulám se dál nádhernou krajinou
Nikdy! Už nikdy nechci jít za jinou!
Autor Withered W., 23.10.2007
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí