Ze srdce

Ze srdce

Anotace: Didn't you read the tale,where happily ever after was to kiss a frog?Don't you know this tale,in which all I ever wanted,I'll never have...for who could ever learn to love a beast? Beauty and the Beast,Nightwish

Proč vždy stíny připlují,
když chci říct, že tě miluji
že jsi pro mě jediná
slyšená i viděná,
naděje má poslední
má šance na spasení
plnou hlavu Tebe mám
já svě srdce na dlaň dám
i když vím,že pro Tebe jsem zrůda
to je ta pravda krutá
a já si nezasloužím s Tebou být
vím, že musíme každý svou cestou jít
a to mne zevnitř sžírá
tady k ničemu je víra
asi to zní jako fráze,
ale já podlehl jsem Tvojí kráse,
jsi srdce mého paní,
miluji Tě...
Autor Lecco, 24.10.2007
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí