Kde se pomilovat?

Kde se pomilovat?

Anotace: Jeden krásný výlet do přírody....

Schovám tě,lásko má, v dolíčku v lese,
přes deku mravenec drobečky nese,
v dlaních tě ukryju a budu líbat,
na slunce v oblacích budem se dívat.
Mravenec doma bude mít hody,
já slíbám TĚ celičkou na čtyři chody,
ten první nasytí jen moje oči,
ve druhén celý svět se zatočí,
ve třetím poznám sedmý div světa,
čtvrtý je hezčí než nejkrásnější věta-MILUJU TĚ !
Autor lupínek, 24.10.2007
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí