Doopravdy se milovat

Doopravdy se milovat

Anotace: posuďte sami ...

Tam kde jsi teď, chtěla bych s Tebou být.
Každé ráno vedle Tebe se probudit.
Když je ti smutno, lehce tě pohladit,
Když se mi do očí podíváš něžně tě políbit.

Kráčet nočním městem, jak zamilovaní blázni se chovat,
Vločkám sněhu se vysmívat a opravdu se milovat.
Chladnou zimu vůbec nevnímat,
Na okolní svět se šťastně usmívat.
Vzájemně se dotýkat a neustále se líbat.

Prostě se doopravdy milovat!
Autor Skořicová princezna, 25.10.2007
Přečteno 616x
Tipy 5
Poslední tipující: Traci, Milásek, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tohle bych chtěla znovu prožít.....:-))

25.10.2007 22:40:00 | Milásek

super

25.10.2007 01:05:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí