Večer

Večer

Anotace: ...

Na stole sušenky
A v čaji trochu medu
Zkrocené myšlenky
Kterým lhát nedovedu

Na stole kytky
V lahvi zbytek vína
Večer je plytký
Snad noc bude jiná

Na stole přítmí
Jen svíce hlavy točí
Jazzové rytmy
Lesk v ospalých očích

Na stole sušenky
Čaj už kdosi dopil
Zvrácené myšlenky
I měsíc oči sklopil
Autor Jn.s, 25.10.2007
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: danav
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí