love is shit

love is shit

Anotace: už mě ta láska doopravdy štve... nechci jí už dlouho citít.. pište komenty..

Obrázek se rýsuje,
Na papír černý,
Roztržené srdce,
Tebou nikým jiný,

Nemám štěstí,
Není mi určeno,
Jsem odsouzený,
Na věčné zklamání,

Srdce za chvíli hotové,
Na věky roztrhané,
Nikým a ničím nespojené,
Černo červené,

Černá jako smrt,
Ta která je jediná věčná,
Cítit nejde,
Proto navždy,

Červená je krev,
Ta která vytýká ze srdce,
Bolí to,
Někdy možná přestane,

Život a láska,
Jde do hromady,
Ale často zničena,
Těmi dvěmi,

Já a láska?
hm????
ehm?????
tse???
Autor March, 25.10.2007
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Martanka, Aluna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí