PRoCiTNuTí

PRoCiTNuTí

Anotace: procitli jsme a budeme koečně žít

Vstala jsi z popela
Jako bájný pták Fénix
Žár srdce zničil temnotu v prach
Ze střepů vzpomínek
Složila duši
Jež chce opět žít
Žít sny málem ztracené
Zapomenuté v propasti dějin
Šla jsi trnitou cestou
Nevěděla kam patříš

Postavila jsi se proti životu
Postavila jsi se proti světu
Postavila jsi se proti osudu
Otevřela oči budoucnosti
Šla jsi za svým snem
Co málem skončil v plamenech smutku
Dala jsi druhou šanci mému životu
Dala jsi druhou šanci svému životu
Odpustila jsi sama sobě
A začala opět žít

Když jsme se sešli na rozcestí života
Rozhodli se jít společnou cestou
Otevřeli si oči
Ukázali si jak je život krásný
Ukázali si jak krásné jé žít
Ukázali jak krásné je MILOVAT
Procitli jsme v záři luny
Jež nás spojila v jednu duši
Společně jsme opět začali žít
Autor VoiD, 27.10.2007
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasný, krásný, dokonalý, to nejlepší co jsem kdy od Tebe četla, asi protože vím o kom to je... :-)

27.10.2007 22:32:00 | Naamah.diablo

nádhera...nemám slov...prostě opravdu moc hezky napsáno =o)

27.10.2007 17:17:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí