Jak tě vnímám já

Jak tě vnímám já

Anotace: ...

Oči tvé modré jako kvítí lnů,
tajemné, lákavé pro můj pohled.
Dívat se do nich mohu nespočet dnů.
A náhle jas je již na dohled.

Jas hluboko v tvých očích,
Budí zvláštní pocit na mé duši.
Nořím se hlouběji jako v temných nocích
a jen tlukot srdce vnímají mé uši.

Dech se mi tají, cítím vzrušení,
Svou rukou se zlehka dotknu tvých kadeří.
Vlásků, co voní jak jarní kvítí při pučení.
Jejich barva stejná jako zralé klásky obilí.

Jsi moje víla večerní,
co příběh mi přináší na spaní.
Jsi moje princezna polední,
co zahrnuje mě bohatstvím nesmírným.
Autor Daviran, 27.10.2007
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí