Konec s hádkou nebo hádka bez konce?

Konec s hádkou nebo hádka bez konce?

Anotace: .....

Rozchody a návraty,
pořád je to dokola.
Šití záplat na city.
Potrhaná důvěra.
Pořád věčná nejistota.
Vztek topený v rumu.
Absolutní neochota
přiznat svoji chybu.
Bolestivý odcizení.
Dohady a hádky.
Polibky a pohlazení,
když vracíme se zpátky...
Spory o tom kdo má pravdu.
Spory o to kdo zas lhal.
Věčný slzy při odchodu.
Copak takhle to jde dál...?
Autor RustyHalloes, 28.10.2007
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se ti povedla...LÍBÍ :)

28.10.2007 15:12:00 | Zirka

...smutné...ale moc se mi líbí jak je to napsaný...

28.10.2007 12:24:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí