Podzimní sen

Podzimní sen

Anotace: něco podobného se mi zdálo

Píšu ti pár milých vět,
to aby usmál ses,
na ten náš krásný svět.
Vlasy z čela odhodíš,
dolíčky prohloubíš,
na mě se zazubíš.

Nedělej to!

Nevím, kam s očima,
nevím co chytit dřív.
Rovnováhu?
nebo snad
- tvou ruku?

Smím?

Ve větvích zas písně zní,
jen na chvíli,
ale pro nás.
Šeptáš – něco si přej!

Ztrácím se,
pod spadaným listím
a tvými polibky.

Co víc si mám přát?

Snad jen,
oči přivírám,
ztratit se ještě jednou,
pod závějí sněhu a
- tvými polibky.
Autor jitaaa, 29.10.2007
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to...
hrozně krásně napsané... =o)

29.10.2007 21:31:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí