...Ty...On...Vy...

...Ty...On...Vy...

Anotace: :-(

Absurdita
tohoto okamžiku
je téměř
neskutečná

Miluju Tě
Sakra ne...
Miluju Jeho!
A Tebe...

Mám Tě ráda,
ale čím dál
víc

nechci______
Prosím ne!
Netoužím zažít to
znova,
zase od začátku!!!

On mě zlomil
A Ty?
Uděláš to samý
a možná
to bude ještě
horší
Ne, nebude...
Nebo?
Dokázal bys mě rozplakat
milion a sedmdesát šest krát?

Schovám se

Vám...

Tobě...

Jemu...
(který je Tobě a který Jemu?)

Sobě...
.
..
...

Unikám,
ale ne nadlouho.
Je Vás na mě moc.
Obkličujete mě.

Mám strach!
Nechte mě jít!

Nenuťte mě
projít si TÍM...
Tolik to bolí

Nechci,
vážně už ne!

-

Milovat Vás oba
ve stejnou chvíli,
v jeden okamžik.
Myslela jsem,
že tohle nejde.

Vybrala jsem si
a zase zatraceně dobře
Ty...
říkáš: mám tě rád
- ale nikdy
jsi to nemyslel
UPŘÍMNĚ!
A pokud ano,
nikdy bys mě neměl
rád tak,
jako mám já Tebe.

Sám si řekl-
ještě jsem nemiloval

Jsem obyčejná
a najivní.
Jak bych to mohla
změnit?

On...
Je tak strašně jinej
než Ty!
Tak strašně stejnej
jako Ty!

nenávidím Vás za to,
že Vás tolik
MiLUJU,
ale nejvíc ze všeh
nenávdím
SEBE

Skáču a nikdo mě nechytá.
Co jsem já hloupá čekala...
Autor Sukuba, 29.10.2007
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: Pauline Toywelová, Hesiona-Essylt, qpal, sad_girl, Sajurii
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

treba si cekala, ze te chyti ten pravy...

30.10.2007 21:08:00 | qpal

:o))))Moc krásné Pavli:o)

30.10.2007 08:56:00 | Sajurii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí