Dopisování

Dopisování

Anotace: nové,emailové ...

Jiskérky radosti v mých očích pohasly
 a vrány na křídlech můj smích si odnesly.
 Nemá kdo pohladit mou hlavu skloněnou
 a srdce mé tluče jen prázdnou ozvěnou.
 Snad zítra se vrátí ty vrány z letu
 vrátí mi smích můj a oznámí světu
 že s tebou je krásně žít život svůj,
 že patříme k sobě a ty jsi můj.

Rmoutí mě,lásko má,tvůj smutek,
tak rád bych,věř mi,za tebou utek,
snad brzy úsměv tí vrátím,
však moc pracuju zatím...
Jen myšlenky mé se k tobě blíží,
samota nás však oba tíží.
Slunce je šťastné za nás oba,
co jsem tě viděl už je to doba.
Posílám polibek na tvou malou dlaň,
milou mou na dlouho,prosím,se staň.
Autor lupínek, 30.10.2007
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na dlouho, až natrvalo.

03.11.2007 16:31:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí