Cítíš to?

Cítíš to?

Anotace: Snad to stojí za přečtení:-)...Právě tohle mě totiž zrovna úplně vystihuje...:-(

Cítíš to jemné vzrušení?
Ten příjemný pocit s motýlky?

Cítíš to příjemné mrazení?
Ty malé srdíčka s křidýlky?

...

To příchází láska...

Cítíš ten pocit,že nejsi sám?
Ten krásný pocit jistoty?

Cítíš to,že někdo ti srdce dal?
To láskyplné obětí,plné ochoty?

...

To je snámi láska...

Cítíš tu bolest,ten žal?
Ten pláč,stéká tak snadně?

Cítíš,že někdo srdce zpátky si vzal?
To,že opět si úplně na dně?

...

To odchází láska...
Autor Kite.Kat, 30.10.2007
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, weriskaa
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí :)

01.04.2014 22:13:27 | SmallGeorge

Hezkééé

31.10.2007 18:42:00 | weriskaa

Hezkééé

31.10.2007 18:42:00 | weriskaa

taky tu bolest cítím´,skrz slzy nevidím...děkuji,je to nádhera.

30.10.2007 18:55:00 | lupínek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí