nejde to

nejde to

Anotace: proč?? :(

Nechala jsi ve mně kus sebe,
Kus tebe, který srdce mi hřeje,
Ty jsi jediná, která se vším hnula,
Která mě tak krásně a něžně políbila,

Špatné dny ale pro mě to jsou,
Když jdeš kolem, a dáváš mi sbohem,
Tím tvým nádherným pohledem,
Prosím netrestej mě tím!

Už se spolu nehádáme před výlohou,
Už nesedíme v drahé restauraci a děláme do stolu díru,
Už se nelíbáme na václaváku plném lidí,
Už tě nesmím políbit ani na volném území,

Proč jsi odešla,
Chodíš kolem mě stále a znovu ale nepozdravíš,
Neříkáš to co jsi říkala,
Co mi na to odpovíš??

Běh přes pole, a ty jsi měla bílé kalhoty,
Já bílé boty, byli jsme oba naštvaný ale přitom šťastný,
Tak krásné časy,
Proč nejde je vrátit, proč?? Jen ten důvod prosím…
Autor March, 31.10.2007
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Aluna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

March nesmutni,nestojí za to taková holka

04.11.2007 20:37:00 | Aluna

jako bys mi mluvil z duše,taky potkávám a nezdravím a přitom ho znám a o něm sním.

02.11.2007 17:50:00 | Martanka

nádherně napsaná :( zastesklo se mi.

01.11.2007 16:48:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí