Moje neznámá

Moje neznámá

Anotace: Láska,touha a snad přání?????Poznat slečnu????poznat paní???

Neznámá-Michal Kazda

1)Buď mojí neznámou,
tou ženou bez zájmu,
vzdálenou tajemnou,
se srdcem bez šrámu.

2)buď tou co stále hledám,
sluneční září i prokletím,
láskou tou co nikdy nedám,
soucitem i dojetím.

3)Buď moje srdeční slabost,
i deprese psychická,
moje radost,moje blbost,
však i síla fyzická.

4)Buď mi pravým včelím medem,
já tvým máslem na chlebu šedém,
buď mi studní s vodou živou,
já tvým snem ty spící chtivou.

5)Buď mi písní,
buď mi filmem,
buď povzbuzením,
v zármutku přímém,
buď mi policejním autem,
co odveze nás když ve tmě tápem.

6)Buď nemocnicí,
i sanitkou,
buď hospodou i záchytkou,
buď mi lesem,
buď mi polem.
buď mi chlupem,
na těle holém.

5)Buď mi světlem,
taky tmou,
zločincem,
i nevěstou,
buď mou hvězdou,
buď měsícem,
buď mou láskou,
buď tisícem,
pohádek a jedné noci,
buď carevnou,
buď poslední deci,
Buď láskou mou.

6)Buď jen tou mojí,
k níž ulehám,
láskou tou,
co vážně mám…..
Autor Migel, 03.11.2007
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí