Pohřbívám Tě...

Pohřbívám Tě...

Anotace: Tvou lásku...

Srdce mé
Ničí ta bolest
Svědomí své zpytuji
Těžká bolest mojí vášně
Pořád Tebe…miluji
Pohřbívám svou temnou duši
Bolest z lásky – ta jí sluší
Pohřbívám své tělo
Které Tě tak chtělo
Pohřbívám Tvou lásku
Nad obočím vrásku
Pohřbívá Tě srdce mé
Jež bylo tak dlouho Tvé…
Autor Ammazonic, 03.11.2007
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Kanzy, blue, Pišák, Bíša, Me.lou.ne.ček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Bolí to,
trvá to,
ale zas bude líp...

04.11.2007 08:25:00 | Pišák

Samý smutek...

03.11.2007 23:29:00 | Bíša

strašně moc krásné

03.11.2007 21:36:00 | Me.lou.ne.ček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí