Sám

Sám

Anotace: sonet, reakce na jeden příběh, smutné, je to o lásce a není, vychází z příběhu

Jak jen je smutné vědět,
že o vás nikdo nestojí.
Pro nenaplněnou lásku trpět,
zemřít ještě ne po boji.

Nepochopen a nemilován,
přesto hrdina,
všemi opuštěn a neznám,
naposled usíná.

Milovat a přeci být sám,
bolestí si vlasy rvát,
sám v prázdnu štkát.

Milovat a nebýt milován,
snažit se a toužit,
nebýt tak hrozně sám.
Autor Rikitan, 05.11.2007
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: prostě Zuzana, Psavec, okapovaroura, Ishtar
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zemřít ještě ne po boji
Jak trefné vyjádření.

08.11.2007 19:19:00 | prostě Zuzana

Moc hezká, děvče. Není to Tvůj případ, že.

06.11.2007 22:45:00 | Psavec

Trpce krásná... cítím v tom bolest... Tak ať brzy přebolí!

05.11.2007 19:02:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí