Kresba lásky

Kresba lásky

Anotace: Láska je kouzelná,dokáže dát procitnout i snícímu srdci...

Ruce tvé,labutě z jezera slz,
zamávaly mocnými křídly něhy
a letěly tam,kde krčí se tvrz,
jíž zastřely závojem snížky a sněhy.

Sní,tiše dřímá,oddychuje,z komína stoupá její dech
a ve sladkém údivu,opojení,pozastaví se na oknech,
kde srazí se s paletou mistra Mráze
a uvízne s úsměvem na obraze,
coby nejkrásnější ze všech děl,
jež malíř vykresliti směl.

Labutě bělostí skvící
nakloní hrdla svá k srdci.
Jedna druhé-plny lásky
pokládají k nohám klásky,
jedna k druhé láskou hoří
velkou jako tisíc moří.

Toť láska ten malíř-Mráz a ten žár,
toť láska ta kresba,ten zázrak,ten dar...
Autor Akrij8, 06.11.2007
Přečteno 511x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je opravdu krásná a září nad vším jak hvězda jasná
zamilovaný vše vidí růžovými brýlemi a je to fajn

06.11.2007 12:58:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí