Noční čas

Noční čas

Anotace: Noc je věčné téma.Láká kouzlem rozzářených hvězd,svitem měsíce a prostě má svůj půvab.

Teď noc svou přinou přikríva den
a svět se chystá ke spánku.
Ke mně připlouvá ten sladký sen
na vlnách něžného vánku.
V tom snu s tebou zase se shledám
a pevně budu tě tisknout v oběti,
ten sen tisíckrát zdát si nechám,
ať třeba celý svět obletí.
Vždyť sen plný lásky
krasnější je nežli žal,
ze kterého na čele mám vrásky
a vím,že bez lásky nechci žít dál.
Autor Pepik K., 09.09.2004
Přečteno 1067x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí