láska,nenávist a smrt

láska,nenávist a smrt

Anotace: .....prask---....a dal uz dlouho nic.

Každým dnem tě chci nenávidět víc
každý den zapudím kousek tebe
nakonec nebude z tebe ve mně nic
já budu mít jen sebe

S každou myšlenkou na nás
s každou vzpomínkou na věci z minulosti
musím přemoci sebe zas
donutit se opět k nenávisti a zlosti

Nechci už tě nikdy v srdci mít
a pořád tě zřejmě miluju
chtěl bych chtít vidět tě zemřít
a stejně tě lituju

Rád bych zůstal živ
však láska mě dusí
chci dýchat jako dřív
opět nalézt duši

Ale to vše jsou jen slova
do těch se city nevlezou
a proto přesvědčuji se znova
kam mé myšlenky lezou

Pomalu plazí se k šílenství
chci nenávidět lásku
dívku, co jsem připravil o panenství
...přes oči dejte mi pásku

Postav mě ke zdi zády
zavři oči,natáhni ruku a....střela
mír a klid cítíš záhy
při pohledu na pád mého těla
Autor Nomad, 14.11.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy přemýšlím, že by bylo lepší začít ho nenávidět, že by to třeba dřív přestalo bolet...těžko říct, každopádně se mi ta básnička líbí, mooc Nomáde :-)

15.11.2007 15:12:00 | jitaaa

tvoje dílka se mi fakt líbí! milovat i nenávidět se má naplno...

14.11.2007 23:06:00 | duše v plamenech

říká se, že od velké lásky je jen krok k velké nenávisti...ale platí to i naopak

14.11.2007 22:40:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí