Mám Tě Rád

Mám Tě Rád

Anotace: ..taková starší,slabší básnička,složená pro milbachovu holku,kterou sem v životě neviděl...

Mám tě rád,si mou láskou,
mím vzduchem,mou vodou,
mojí krásnou černovláskou.
Ty jsi pro mě strašně moc,
myslívám teď na tebe,
zatraceně dlouhou noc.
Ptáš se mě,jestli tě budu vždy milovat
a já ti říkám,že nechci nic slibovat,
než později,těch slov litovat.
Mám tě rád a budeš navždy mou,mou nadějí,mou šťastnou představou.
Až zas řekneš,že to není znát,
tak ti řeknu znova,
jen tyhle tři slova,
mám tě rád...
Autor martinxxx, 16.11.2007
Přečteno 541x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí