Lesní víla

Lesní víla

Anotace: Také o touze po jedné dívce...

Já vidím krásnou lesní vílu,
Co má v sobě obrovskou sílu.
Něžnou dívku s kouzelnou mocí,
Jenž kráčela by se mnou nocí.
Chtěla bych plnit každé její přání,
Ale je tolik věcí, které mi v tom brání.
Dívat se na ni, hodiny…dny…
A neprožívat jen ty začarované sny.
Poznávat a objevovat, co je skryté
A mírnit bolesti do srdce vryté.
Pohladit duši utrápenou,
Dotknout se panenky za výlohou skleněnou…
Autor Karmínka, 16.11.2007
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji...

27.11.2007 15:10:00 | Karmínka

je z toho cítit, že víš, o čem píšeš... (aspoň pro mě)

27.11.2007 15:04:00 | kokeš od pana krbce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí