Okouzlení

Okouzlení

Anotace: Věřím ve věčnost krásy.

Rtíky jak plátky růže,
tvé sexy tělíčko,
nemůžu zapomenout,jak heboučká je tvoje kůže,
je mi s tebou krásně teplíčko.

Oči jak podmanivý třpyt paprsků na hladině,
jak pohlazení pírka-dotek tvůj,
když ruka tvá pohladí mě,
v tu chvilku ztrácím srdce půl.
Autor vox animi, 16.11.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen půl?

16.11.2007 17:45:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí