Chrám duší křišťálových

Chrám duší křišťálových

Anotace: Tak jsem viděla jedno místečko v jedné knihovně a pak v maličkém bytečku 1+1 u Hančí, v Radonicích u Kadaně. Zvonění, které pořád slyším, je naprosto stejné jako to z mé povídky...

Na místě malém jak zrnko máku
vyrostla stavba nesmírná,
z nitra země přes klenbu mraků,
netuším, kde až konce má...

Človíčkové a člověčinky
přišli sem s duší na dlani
a všechny zvony do vzácné chvilky
se rozezněly... a vyzvání...
Autor Cecilka, 06.06.2005
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí