Návrat

Návrat

Anotace: ***

Zdám se Ti nebo opravdu
e x i s t u j u ?
Tak dlouho jsem neslyšela
srdce svého vábení, že
nevím, zda je to jen slůvek
pouhé mámení.
Vím, že bych Tvá mohla být,
neumím si to však představit.
Své blízké naplnit
tesknotou a žalem,
proto Tě nechám jít,
buď jen mým kamarádem.
Vezmi to, prosím Tě, jako fakt,
s emocemi neumím moc pracovat.
Pokud vítězí tělo nad duší,
jsme přátelé jak se sluší.
Tak to je a tak to musí být,
veselit se a radovat nám sluší,
nechme city jít.
Ahoj a šťastný návrat z cest,
v životě je spoustu kliček,
láska skáče jako míček,
díky Ti za návrat.
Autor devcatko z jetele, 18.11.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí