Bolest v srdci

Bolest v srdci

Anotace: Život je těžký...

To světlo, co vyvede mě z tunelu,
ten plamínek, co zahřeje mě v zimě,
ta hvězda, která ukáže mi správný směr,
to všechno jsi Ty pro mě.

A co já jsem pro Tebe?
Jen pouhý vzduch, nic víc,
ač dlouho po tom toužím,
být pro Tebe mnohem víc.

Být pro Tebe láskou,
to nejlepší ze sebe Ti dát,
přesto v hloubi duše vím,
že to nemůže se stát.

Je to všechno marné ač,
každý den se modlím k Bohu,
i když lásko miluju Tě,
nikdy nebudeme spolu.

Milovat je krásné,
být milován je krásnější,
nemilovat je srdce prázdné,
nebýt milován je ještě prázdnější.

Navždy Tě budu milovat,
i když Ty nebudeš milovat mě.
Autor robb, 20.11.2007
Přečteno 496x
Tipy 4
Poslední tipující: vojta petr, Roger, Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Hezké vyznání,držím palce aby dopadlo štastně tvé doživotní zamilování.

20.11.2007 16:20:00 | Martanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí