Už je tomu rok

Už je tomu rok

Anotace: Nemá mě ráda...

Sbírka: Bude pro mě vždy důležitá

Už je tomu rok
co poznal jsem ji přeci
má láska k ní mi zůstala
ovšem duše tuze plakala
Když chodívala kolem
srdce mé se chvělo
nejsme sobě souzeni
dojít mi to mělo!

Když teď bloumám po nocích
myslím na ni stále
nevím co mám dělat
snad žít v kanále?
Tohle není řešení
ve škole ji vídám
letmý úsměv zdobí ji
já snad tímto zmírám

Když se na mě podívá
začínám se červenat
ona mě jen pozdraví
a já začnu vrávorat

Láska má je veliká
ona to však nevnímá....

PROMIŇ ZA VŠE MÁ LÁSKO
Autor šoufek, 25.11.2007
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Haniik, Liss Durman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

to je smutný.. :´-(

25.11.2007 21:48:00 | Liss Durman

Zajímavé a já myslel, že jsem v naší generaci jediný...

25.11.2007 20:01:00 | Nigol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí