Ty

Ty

Anotace: ...Poršátko...

Tvá ňadra, jak dva rozkoše pohárky,
co nabízejí sladké pokušení, jak zmrzlina z Polárky.
A tvé bříško, jak tác plný něhy,
když okusím, rozlejí se mé vášně břehy.
Tvé rty, jak dva okvětní lístky růže,
může jim má touha odolat; nemůže!
Tvá očka, jak plamínky touhy,
které zažehne i polibek pouhý.
Jak rozkoše alej je klín tvůj,
o tvé blaho budu usilovat stůj co stůj.
Autor Tomíno..., 26.11.2007
Přečteno 451x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí