Být s Tebou

Být s Tebou

Anotace: Chci Tě po svém boku

Teď můj sen je mít Tě vedle sebe
a snést Ti pouze modré z nebe,
možná, že to není zas tak málo,
ale pro mě by to život stálo,
dal bych Ti klidně i ten můj malý život,
jen abych slyšel Tvého srdce tlukot!
Autor Bogieman, 11.09.2004
Přečteno 2744x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí