Miluji Tě?

Miluji Tě?

Anotace: Snad ona od ní mi pomůže!

Mám chuť Ti říct miluji Tě,
ale bojim se toho jak čert kříže,
abych Ti tím neublížil
a sebe zas neschoval za ty velké mříže,
za kterýma to až moc dobře znám,
do nichž snad vrazila si velký trám,
a udělala mi cestu ven,
cestu za věcmi, které už byli jen můj sen,
za to já Ti děkuji, děkuji za každý Tvůj dotek,
který ve mně rozbouří každou z tisíce řek,
děkuji, že smím se Ti dívat do očí,
při čemž si připadám jak malé děcko na kolotoči,
a děkuji Bohu, že poslal mi Tebe,
tak krásného anděla z nebe!
Autor Bogieman, 11.09.2004
Přečteno 1338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí