Čekaný šok

Čekaný šok

Anotace: moje bývalá přítelkyně chodí s mým přítelem nezazlívám jim to jen se stím musím vypořádat...

Zvláštně se mi svírá hrdlo
ono troškou lásky by nepohrdlo

Chvěji se mi ruce
to praská mi srdce

Vidím to stále před očima
snad nebude už venku zima

mám hlavu plnou mlhy
už neplatí staré dluhy

v citovém pozdvižení
snažím se najít pochopení
Autor Sebastian_13, 08.06.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí