NEMOC

NEMOC

Anotace: ...ach jo, jsme s mým Sluníčkem nemocní ...... :-))!

Víš, že máme stejnou nemoc?
Závislost!
Vyžaduje okamžitou pomoc.
Jak léčit tuto bolístku?
Asi tím, že budeme si na blízku.
A chceme se léčit vlastně,
když je nám spolu tak krásně?
Dobrý lék jsou kapky,
to je, když držíme se za tlapky.
Potom bylinky ze zázračných semínek,
to je, když dáváme si polibek.
Nejvíc však účinkuje,
když jeden druhého miluje!
Autor Dalimila, 09.06.2005
Přečteno 908x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí