LÁSKA JAKO ŘEKA

LÁSKA JAKO ŘEKA

Anotace: ... uááááááá! :-))

Citu plná ... zmámená,
vidím tvoje ramena!
Opálená, snědá...prostě krásně hnědá!

Vidím tvé paže,
kterými mě v náručí svíráš,
něžně své oči přivíráš.

Šeptáš mi do ouška krásu,
co citovat se nedá,
láska se jako řeka valí, je bezbřehá.

Tak mocný je ten cit!
Je krásné s ním žít!
Autor Dalimila, 09.06.2005
Přečteno 887x
Tipy 2
Poslední tipující: Koza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí