Touha

Touha

Anotace: Když jsem toužila a snila o mé lásce, která byla daleko a ani nevěděla, co cítím. Teď už to ví :-)

Sbírka: Mea Decora Matrimonium

Srdce hoří po tvém citu,
Mysl se ptá, zda-li jsi tu.
Oči touží spatřit tebe,
Pokožka mne touhou zebe.
Proč jsi tak daleko, můj padlý anděli,
Proč jsme víc času na sebe neměly?
Tvé oči z tváře září do mých,
Tvá duše čistá je, jak padlý sníh.
Proč jen nás osud nesvedl dřív,
Asi to ale takhle má být.
Jak já tolik toužím, po tvém hlase,
Slyšet ho, vidět tě, zase a zase.
Tvou krásnou tvářičku sametovou,
Chci abys byla mou moudrou sovou.
Chci líbat linku tvých rtů,
Chci vstoupit do tvých snů.
Chci svou ruku nechat hladit
Tvé vlásky, tváře, všechno ti chci vynahradit.
Ta touha mě sžírá, city tlačí,
Chtěla bych mít křídla ptačí.
Uletět odsud a letět pro tebe
A odnést tě s sebou na cestu do nebe.
Autor Karmínka, 03.12.2007
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju moc :-)

03.12.2007 10:38:00 | Karmínka

Některé fráze jsou trošku kostrbaté...o to je to ale neumělejší, krásnější..no povedlo se ti to:-)

03.12.2007 10:18:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí