Myslím na tebe

Myslím na tebe

Anotace: Básnička pro, dnes již mého mrtvého, kamaráda.

Myslím na tebe

Noc co noc usínám,
a na tebe myslívám.
Podívám se směrem k oknu,
odhrnu si z čela loknu.

Na nebi září půlměsíc,
myslím na tebe ještě víc.
Chci ti dát pusu na líc,
stíská se mi po tebě čím dál víc.

Chtěla bych ti pohlédnout do očí,
celý svět se semnou zatočí.
Srdce se trápí láskou,
jako by to začalo jenom sázkou.

Hvězda z nebe padá,
a tebe mi hledá.
Přeju si abys mě měl taky rád,
nic jiného si nemůžu přát.

Jenže to už se nikdy nesplní,
mám jenom jedno přání.
Kéž by jsi byl zase živý,
byl stále se mnou a byl na mě milí.
Autor Liquid vamp, 03.12.2007
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Blagit, Ammazonic, Vain Hope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí