Prstýnek

Prstýnek

Anotace: ...

Prstýnek tepaný z měsíční záře
Ztratil se na jiné dlani
Pokoutně prodaný bez chvění tváře
Na rohu ulice už za svítání

Pokoutně prodaný, hned pozbyl lesku
Prázdné dlaně tak zebou
Prodavač utíká, bez špetky stesku
Omámen zlatem a líbivou kresbou

Jenom mráz na okna promlouvá tiše
Nehtíky po skle skřípe, až mrazí
Zítra snad čerstvý smích naplní číše
Zahřeje dlaně bez zbytečných frází
Autor Jn.s, 03.12.2007
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: Koprtinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

So good...

03.12.2007 16:58:00 | Rathell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí