Němá ústa

Němá ústa

Anotace: tady asi není co dodat...

Vyhasly hvězdy na nebi,
má ústa náhle oněměla,
slzy mi tekly po tvářích,
když jsi mi vyrval srdce z těla.

Měsíc se ukryl za černé mraky,
zrcadlo v pokoji náhle spadlo,
několik růží na zahradě
v té kruté noci tiše zvadlo.

Řekni,proč zničil jsi naši lásku,
proč naše ústa zůstala němá?
Nikdy už nespatří východ slunce
člověk,jenž v těle srdce nemá.
Autor andynka.n, 04.12.2007
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí