Andělé nejsou

Andělé nejsou

Anotace: ...

Andělé nejsou
Buď rád že žiješ
A nech žít
Nemusíš vědět
Jestli je tu s tebou
Někdo další
Vzpomínku zákeřnou
Nosíš v hlavě
Však nerad
Potřebuješ napovědět
Jak se jí jen zbavit
Však víš že to nejde
Lásku porazí jen láska
Ale co je to za lásku
Když té vzpomínce odoláváš
Pak jsi potkal anděla
Přeci jen existuje
Je nádherný
Ale na co jeho krása
Když mu křídla polámeš
Aby ti neuletěl
On ti chtěl pomoct
A ty se takhle odvděčíš
Jak byl krásný
A teď krvácí
Nevěřil jsi že andělé jsou
A teď ti jeden v náručí umírá
Jeho tvář i duše nevinná
V jeho očích vidíš svou vzpomínku
Však byla jiná než jakou ji znáš
Byla krásná, plná lásky
Plná pochopení a……
Anděl zemřel
Nedozvíš se jaká doopravdy byla tvá vzpomínka
Zemřela s andělem
Andělé už nejsou…
Autor Manni3, 06.12.2007
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí