Kráska

Kráska

Anotace: <3

Sbírka: Petra

Každou vteřinu v hodině,
deno denně,
Musím přemýšlet.

Chtěl bych odletět,
pryč od problémů.
Ale letět nemohu,
když ani nevím,
na čem to stojím.

Křidýlka mi přistřihla,
láska,
ta mě pohltila.

Kráska,
to na ni myslím,
při chůzi, když usínám,
když se nudím,
vzpomínám.

Sem sobec,
já vím.
Sem blbec,
to taky vím.
Jelikož nechci jinou,
než onu krásnou.

Teď už to víš i ty...
Autor Dreamer.max, 06.12.2007
Přečteno 540x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí