Kapku rosy míti

Kapku rosy míti

Anotace: <3

Sbírka: Petra

Slzy v očích míti,
a jen tak si přát
povídat ti,
jak tě mám rád.

...povídat ti
že jsi krásná
a tvůj svět
pod kontrolou mám.

Na dlani kapku rosy míti,
ještě z rána,
krásnou jako květ,
a já ti ji dám.

Opatrně,
kapka je křehká,
uškodíš jí neptrně
a má dlaň už bude jen vlhká.

Mohu tě ranní loukou provést,
ukázat ti rosu kvést,
kvést na květinách.
Bosí utíkat po lučinách.

Kapka rosy je nevinná,
je čistá,
je jiná,
než já.
Autor Dreamer.max, 09.12.2007
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí