Až po uši...

Až po uši...

Anotace: ...

Když slyším tvůj hlas,
to láme mi vaz,
to roztřese mi kolena
a slova pečlivě volená
mi z hlavy náhle vyšumí
a mozek nic víc neumí
než nahrnout krev do tváří,
ještě tak oči prozáří
a ty máš pocit, že jsem cvok,
když vratký je i ten můj krok,
neboj, to není na prášky,
to jsou jen lásky ohlášky...
Autor fire.fly, 10.12.2007
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí