Trávení

Trávení

Anotace: Smyšlené...

Svíjím se křečí,
otrava slovy.
A ten jed něčí,
pálí jak oj novy.

V kapkách deště,
v hávu noci.
Sevřelas kleště,
bez pomoci.

Co vyřkla jsi sama,
tiše tmou znělo.
"Je konec s hrama,
ať zhyne tvé tělo."

A tak:
Trávím se v křečích...
Autor Flamma, 14.12.2007
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Traci, DeuxP
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí