Chci

Chci

Anotace: taky slabé...

Chci

Chci Tě objímat,
Chci vedle tebe usínat,
Chci Tě líbat,
Chci Tvé polibky snídat,
Chci Tě milovat,
závověn však svou lásku k Tobě pohřbívat.
Tvá zrada bolí a tak se ptám,
kdy přebolí?!
Autor Black Martinsha, 14.12.2007
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: wigi.sama
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí