Krize myšlenek

Krize myšlenek

Anotace: Když se špatně dýchá

Muž bez tváře
prochází nočními vločkami
co létají hryzavě
jak špatné svědomí
týrané myšlenkou těžkou.
Lísteček urvaný
z něhoučké lípy
zpodobní pocity
co má muž bez tváře.
Nemá již návratu
ke stromu milému
byť lípu opustil
nechtíc
ač vlastní vinou.
Tak jako lístek
svůj stromek nenajde
marně on hledá
ztracenou tvář.
Zbyla mu pouze
myšlenka těžká.
Autor Jan Urban, 14.09.2004
Přečteno 736x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V krizi myšlenek
.. jsou nádechy těžké.*
Občas to zná každý.

18.10.2020 20:07:15 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí