ZÍTRA

ZÍTRA

Anotace: ...

Zítra z rychlovláčku vystoupím,
lásko nemůžu se dočkat.
Tvůj pohled pro sebe uloupím,
ještě musím jeden den počkat.

Zítra po nekonečné době,
i led se v horkost promění.
Budu Tě mít zase v sobě,
mé tělo to Tvé odmění.

Zítra schovám se v Tvém náručí,
drahoušku nemůžu se dočkat.
Mému srdci jen to Tvé poručí,
ještě musím jeden den počkat.

Teď držím v ruce Tvou fotku,
při pohledu na ni mě mrazí.
Zítra zbavím se svého smutku,
miluji ho milí drazí.

Už zítra budu s tou nejdražší bytostí,
opravdu nemůžu se dočkat.
Zítřek je plný možností,
ještě musím jeden den počkat...
Autor estrellita, 19.12.2007
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, Comparare
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí