Mrtvá samota

Mrtvá samota

Anotace: asi projev vánoční deprese...

Až přemění se kámen v prach
a slunce zčerná zlobou,
ty budeš stejně pro mě vrah,
krev má na rukou obou.

Ač stále dýchám jako dřív
jsem uvnitř mrtvá zcela,
to tam čechrání je hřív,
domovem mým umrlčí cela.

Nestačilo ti zabít duši
a každý můj cit pošlapat,
ať sebevíc na stěny buší,
schránka má bude sama spát.
Autor fire.fly, 20.12.2007
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír 77
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí