Mít rád musíš umět

Mít rád musíš umět

Anotace: ..

Stejně jako nevybereš sen co si chceš nechat zdát,
nevybereš ani toho,koho chceš mít věčně rád.
A tvůj rozum místo srdce hlavolamy řeší.
Zamilovat se je lehké..
milovat však těžší

Svoboda!Ach rozběhnout se,nechat lesy šumět.
S láskou to tak lehké není,mít rád musíš umět.
A proto každý člověk aspoň jednou nevědomky zhřeší.
Zhřešit..to je lehké!k smíchu!
odpustit však těžší
Autor Vea, 21.12.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí