Už chci milovat

Už chci milovat

Anotace: Milovat je jen slovo, toužit znamená činy ...

Naděje co se mi do snů vtírá
Co z toho ?
Místo srdce tmavá díra
Zdá se to mnoho ?

To není mnoho, ani moc
Věřte mi !
Probdělý den, probdělá noc
Ničí mi mé sny !

Sny, ve kterých jsi ty hrdinou
Kam se ztrácí ?
Veškeré iluze, rychle pominou
Kdo jsou ti vrazi ?

Vrazi, jež ničí tělo, i mou duši
Kde se schovávají ?
Snad pláč na tváři mi sluší
Že se tak obávají ?

Bojí se, snad mého úsměvu
Ale proč to ?
Necítit tu krásnou něhu
Mám to snad za to ?

Za to, že nechtěla jsem milovat
Ale teď už chci !
Nemůžu už dál jen sledovat
Tvé ztrácející se rty !

Bože, teď tě na kolenou žádám
Prosím tě !
Já ho mám doopravdy ráda
Nech mě … !

Nech mě, dovol mi, pomoz mi
Prosím tě ?
Nezabíjej a neber mi mé sny
Nech mě ?

Raději zemřít, než bez něj žít
Vidíš tu bolest ?
Jestli nikdy nemá mě chtít
Vymyslím lest !

Lest, kterou Tebe i jeho obelstím
Láskou ANO !
Doopravdy si ho svou láskou zasloužím !
Láskou ANO !
Autor llussinka, 21.12.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí