Budoucnost..

Budoucnost..

Anotace: To bylo dávno..

Můžu tě mít rád, můžu tě milovat
o tvou lásku nechtěl bych bojovat
budoucnost plánujem, o věcech sníme,
že to nebude lehké oba dva víme.

Je nám teprve 16, jsme ještě děti
a přitom plánujem a nevíme co budeme směti,
snad to bude hezký vztah a ne jen povinnost,
aby nás pak neovládla oboustranná nevinnost.

Jednou se vzít a dvě děti mít to je náš sen
kdo ví jestli někdy příjde tento den,
snad bychom byli šťastná rodinka
o kterou starala by se nádherná maminka.

To vše zařídí jako vždy osud
byl bych rád kdyby to zařizoval jako dosud,
jsme šťastní, mladí, zdraví, ze života se radujem
nejdůležitější však je, že se moc milujem!!!
Autor l.o.o.p., 23.12.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí