zklamal jsi...

zklamal jsi...

Anotace: ..všechno je jinak..

Byli jsme si vším, alespoň doufám,
že miloval jsi mě, říci si troufám.

Sliboval jsi hory doly,
ale nesplnil jsi nic, a to bolí.

Říkal jsi mi "miláčku", "koťátko krásný",
teď už mě jen urážíš, je to tak zvláštní.

Dřív všude jsi o mně v dobrém mluvil,
teď jen vyprávíš, jak se mnou sis zkusil.

Říkals, že nejkrásnější chvíle se mnou jsi zažil,
teď na mě křicíš, jak život sis zkazil.

Tak proč jsi tak krutý, tak zlý,
měli jsme krizi, ale už je to pryč!!!
Autor Saberska, 15.09.2004
Přečteno 1386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí